Nagelbehandlingar

Innan varje nagelbehandling ingår det manikyr. Där förbereder jag den naturliga nageln för produktapplicering samt fixar nagelbanden, därefter påbörjar jag den behandling som du valt.
Man kan efter varje behandling välja till spa behandling där du får peela händerna därefter får du en oljekur. När du smörjt in oljan doppar man händerna i ett parrafinbad som du sedan bli inpackad med hanskar och får sitta ner och ta det lugnt en stund. Därefter får du en djupgående återfuktande gel, när den trängt in i händerna avslutar jag med en handkräm.

Priser

Nagelförlängning 

I denna behandling förlänger jag dina naglar till önskad längd och form. Naglarna byggs med gelé eller akryl. Du kan fritt välja mellan många färger, glitter och massor av andra snygga dekorationer som ingår i priset. Man kan även välja en naturell förlängning i transparent eller lätt rosa ton.

Nagelförstärkning 

I denna behandling filar vi dina egna naglar till önskad längd och form. Naglarna förstärks med gelé eller akryl. Du kan fritt välja mellan många färger, glitter och massor av andra snygga dekorationer som ingår i priset. Man kan även välja en naturell förlängning i transparent eller lätt rosa ton. 

Lack gel

Gelén appliceras som nagellack och härdas i LED-lampa på 30 sek. Lackgel sitter på naglarna utan att flagna i upp till 3-4 veckor.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.